komentarzy 8

  1. 23 stycznia 2016

    Jak ja kocham takie książki. W ogóle, kocham jeść i gotować. Moim marzeniem było zawsze zostać cukiernikiem.

    • 23 stycznia 2016

      To ta Ci się na pewno spodoba 😉 Moje zdolności kulinarne zatrzymały się niestety na oglądaniu Masterchefa 😉

  2. Agnieszka Pawluk
    25 stycznia 2016

    O! Jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o gotowanie, mimo ukończonego technikum gastronomicznego, ale ta książka wygląda przepysznie! Aż chce się ją schrupać. No i propaguje czytanie, te kuchnie gazowe 😀

    • 25 stycznia 2016

      Ja też orłem w kuchni nie jestem, ale tym chętniej czytam takie książki 😀 Nawet miałam ambitny plan przygotować jakąś potrawę z przepisów na końcu książki do wpisu, ale nie zdążyłam 😉

  3. […] jedzenia (Kapłony i szczeżuje) czy o książce opowiadającej o wpływie jedzenia na historię (W kuchni jak na wojnie). Obydwie są świetne, ale dosyć daleko im do odpowiedniej lektury, jeśli ktoś szuka […]

Brak możliwości komentowania.